ua en ru

День гідності і свободи: в МВД заявили про підвищений рівень загрози терактів у Києві

День гідності і свободи: в МВД заявили про підвищений рівень загрози терактів у Києві Фото: Зорян Шкіряк повідомив про підвищений рівень терористичної загрози в День гідності і свободи

Підвищений рівень терористичної загрози у Києві очікується у День гідності і свободи

В Міністерстві внутрішніх справ України заявили про підвищений рівень терористичної загрози у Києві в період відзначення Дня гідності і свободи, 21-22 листопада 2016 року. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

"Увага! 21-22 листопада, в період відзначення 3-ї річниці Революції гідності, під час проведення масових заходів рівень терористичної загрози в столиці залишається підвищеним. На жаль, за оперативною інформацією, російські спецслужби та внутрішні антидержавні, деструктивні сили не полишають намірів здійснення провокацій в святий для кожного патріота Украіни день - День гідності і свободи", - написав він.

В МВД не виключають, що для здійснення провокацій у Києві у День гідності і свободи може використовуватись патріотична риторика і гасла.

"Правоохоронці цілковито готові до будь-яких викликів і не допустять реваншу антидержавних сил. Не радимо навіть думати про лихе... Реакція буде жорсткою і адекватною. Наразі, спільно з нашими колегами з СБУ тривають контртерористичні заходи з метою недопущення і упередження будь-яких провокацій і терористичних актів в місцях масового скупчення людей", - додав Шкіряк.

Крім того, він додав, що правоохоронці будуть перебувати в режимі посиленого несіння служби до 24-25 листопада.

Увага! 21-22 листопада, в період відзначення 3-і річниці Революції Гідності, під час проведення масових заходів рівень т...

Опубліковано Зоряном Шкіряком 20 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що порядок в Києві під час масових заходів з нагоди Дня гідності і свободи 21-22 листопада будуть забезпечувати 6 тис. правоохоронців.