ua en ru

День гідності і свободи: у Києві охороняють порядок 6 тис. правоохоронців

День гідності і свободи: у Києві охороняють порядок 6 тис. правоохоронців Фото: Крищенко розповів про 6 тис. задіяних правоохоронців

Поліція спільно з СБУ розробила плани протидії надзвичайним ситуаціям

Близько 6 тисяч правоохоронців вже задіяні для забезпечення порядку на заходах з нагоди Дня гідності і свободи в центрі Києва. Про це повідомив голова столичної поліції Андрій Крищенко, йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції в Києві.

"Вже задіяно близько шести тисяч правоохоронців. Посилені групи кінологічної та вибухотехнічної служби. Проводиться поверхнева перевірка. У центральній частині міста створено 12 контрольних пунктів, де також задіяні кінологи, поліція, металодетектори. Також ми перевіряємо автотранспорт, щоб уникнути провокацій і дати можливість всім бажаючим мирним шляхом провести цей день", - сказав Крищенко.

Столична поліція забезпечує порядок у співпраці з співробітниками Служби безпеки України. Правоохоронці розробили плани щодо протидії і запобіганню надзвичайним ситуаціям.

Нагадаємо, сьогодні в Україні відзначають День гідності і свободи. Свято приурочене до річниці двох революцій: Помаранчевої революції 2004 року і Революції Гідності 2013 року.