ua en ru

За день на Донбасі зафіксовано 18 обстрілів, поранено трьох військових

За день на Донбасі зафіксовано 18 обстрілів, поранено трьох військових Фото: ЗСУ (facebook.com/ato.news)

Поранених бійців ЗСУ доставлено до лікувальних закладів

Російсько-окупаційні війська від початку доби станом на 18:00 понеділка, 9 квітня 2018 року, здійснили 18 обстрілів українських опорних пунктів, унаслідок чого поранення отримали троє бійців Збройних Сил України. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Зокрема зазначено, що на Донецькому напрямку із забороненої 122 мм артилерії бойовики обстріляли українські позиції в районі Широкиного та Лебединського, а зі 120 мм мінометів - поблизу Водяного.

Своєю чергою на Луганському напрямку з гранатометів та великокаліберних кулеметів вогонь вівся по укріпленнях ЗСУ під Луганським. Також під обстріл із гранатометів потрапили українські опорні пункти неподалік Світлодарська та Катеринівки.

"Унаслідок ворожого вогню троє українських воїнів зазнали поранень. Наших захисників доставлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу", - йдеться в повідомленні.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 9 квітня 2018...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 9 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі за добу, 8 квітня 2018 року, бойовики здійснили 35 обстрілів позицій ЗСУ, в результаті чого поранення отримали п'ятеро українських військових.