ua en ru

На Донбасі за добу поранення отримали 5 українських військових

На Донбасі за добу поранення отримали 5 українських військових Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Бойовики 35 раз обстріляли позиції ВСУ

На Донбасі за добу, 8 квітня, бойовики здійснили 35 обстрілів позицій Збройних сил України, в результаті обстрілів поранення отримали п'ятеро українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"В результаті бойових дій п'ятеро українських воїнів отримали поранення. Постраждалі захисники оперативно доставлені в лікувальні установи", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, на Луганському напрямку із заборонених 120 мм мінометів, а також мінометів калібру 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів бойовики обстрілювали українські позиції поблизу Луганського. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і снайперської зброї вогонь вівся по захисниках Світлодарська. Також гранатомети окупанти застосували неподалік Кримського і Валуйського.

Так, на Донецькому напрямку з гранатометів і стрілецької зброї бойовики вели вогонь по наших укріпленнях поблизу Водяного, Лебединського, Богданівки, Кам'янки, Пищевика і Широкіно.

Крім цього, в районі Богданівки ворог застосував озброєння БМП, неподалік Водяного, Гнутово і Пищевика - великокаліберні кулемети, по захисниках Авдіївки, Павлополя, Талаковки і Шахти "Бутівка" - стрілецьку зброю, а по захисникам Широкіно - вівся снайперський вогонь.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за добу 8 квітня 2018 року Минулої...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 8 квітня 2018 р.

Нагадаємо, 7 квітня на Донбасі російсько-окупаційні війська 42 рази обстріляли українські позиції, застосовуючи озброєння, заборонену мінськими угодами, поранені двоє військових.