ua en ru

За день бойовики здійснили 19 обстрілів, поранено військового

За день бойовики здійснили 19 обстрілів, поранено військового Фото: українські війська на Донбасі

Декілька ворожих мін знову влучили у житлові квартали прифронтового населеного пункту

Із початку дня, 3 червня 2017 року, підтримувані Росією бойовики на Донбасі станом на 18:00 здійснили 19 обстрілів позицій сил антитерористичної операції, внаслідок чого було поранено одного українського військовослужбовця. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Ситуація у районі проведення АТО залишається напруженою, однак контрольованою українськими захисниками. Підрозділи російсько-терористичних військ продовжують застосовувати зброю, зокрема й заборонену Мінськими домовленостями. З початку доби бойовики 19 разів відкривали вогонь по опорних пунктах Збройних Сил України. Декілька ворожих мін знову влучили у житлові квартали прифронтового населеного пункту", - йдеться у вечірньому зведенні прес-центру.

За даними відомства, терористи знову обстріляли житлові квартали Красногорівки: одна міна розірвалась у подвір'ї місцевої школи №1 в мікрорайоні Сонячний, ще дві - біля житлового будинку у провулку Східний, у результаті чого поранено місцеву жительку.

Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 3 червня 2017 року Ситуація у районі проведення АТО залиш...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 3 червня 2017 р.

"У результаті бойових дій сьогодні один український військовослужбовець зазнав поранень", - констатували в прес-центрі штабу АТО.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики обстріляли школу та житловий район Красногорівки (Донецька область) із забороненої мінськими угодами зброї, внаслідок чого поранено місцеву жительку.