ua en ru

Бойовики обстріляли школу та житловий район Красногорівки, поранено місцеву жительку

Бойовики обстріляли школу та житловий район Красногорівки, поранено місцеву жительку Фото: АТО на Донбасі

Бойовики обстріляли Красногорівку із забороненої зброї

Бойовики сьогодні, 3 червня 2017 року, обстріляли школу та житловий район Красногорівки (Донецька область) із забороненої мінськими угодами зброї, внаслідок чого поранено місцеву жительку. Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції АТО у Facebook.

"3-го червня, бойовики впродовж дня двічі обстріляли житловий сектор населеного пункту Красногорівка, застосувавши заборонену мінськими домовленостями зброю. Одна з мін калібру 82 мм влучила у двір Красногорівської загальноосвітньої школи №1 в мікрорайоні Сонячний", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у школі на час обстрілу не було ані дітей, ані викладачів. Разом з тим, в мікрорайоні Сонячний біля житлового будинку розірвалися дві міни, внаслідок чого поранено місцеву мешканку.

"На місці обстрілу працює спостережна група української сторони СЦКК. Інформація про руйнування та інші наслідки цього теракту проти мирних жителів Красногорівки уточнюється", - йдеться у повідомленні.

Важливо! Проросійські бойовики обстріляли з 82 мм мінометів школу та житлові будинки в Красногорівці Українська сторона...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 3 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО на Донбасі за добу загинули 2 українських військових, 5 поранені.