ua en ru

За день бойовики здійснили 17 обстрілів на Донбасі, поранено військового

За день бойовики здійснили 17 обстрілів на Донбасі, поранено військового Фото: боєць ЗСУ (mil.gov.ua)

Терористи й надалі не дотримуються "великоднього перемир'я"

Режим повного припинення вогню на період Великодніх свят бойовиками російсько-окупаційних військ і надалі не дотримується. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Від початку доби (станом на 18:00 7 квітня 2018 року - ред.) противник здійснив 17 обстрілів українських опорних пунктів", - йдеться в повідомленні.

Зокрема зазначено, що на Донецькому напрямку з гранатометів агресор обстріляв наші укріплення поблизу Авдіївки та Водяного, а з великокаліберних кулеметів - позиції оборонців Гнутового.

Крім цього, протитанковий ракетний комплекс окупанти застосували в районі Талаківки, а неподалік Широкиного, Славного та Павлополя - вели снайперський вогонь. Також під обстріли зі стрілецької зброї потрапили захисники Авдіївки, Водяного, Славного та Павлополя.

Своєю чергою на Луганському напрямку з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів агресор відкривав вогонь по українських опорних пунктах під Луганським.

"Унаслідок ворожих обстрілів один захисник України отримав поранення. Нашого воїна доправлено до лікувального закладу та надано необхідну медичну допомогу", - доповіли в штабі АТО.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 7 квітня 2018...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 7 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики російсько-терористичних військ поранили цивільну жінку на блокпосту "Оленівка", що на окупованій частині Донбасу.