ua en ru

За добу бойовики обстріляли українські позиції 52 рази

За добу бойовики обстріляли українські позиції 52 рази Фото: війна на Донбасі

Найбільше обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку – 37

Російські терористичні формування за минулу добу 52 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Про це йдеться в зведенні прес-центру штабу АТО станом на 6:00 годину 6 березня.

На Донецькому напрямку зафіксовано найбільше обстрілів - 37, на Маріупольському - 10 та на Луганському - 5.

Бойовики вели вогонь по позиціям ЗСУ з мінометів та артилерії великого калібру. При цьому було випущено близько 150 мін та 22 снаряди.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6:00 годину 6 березня 2016 року:Російські терористичні формування за минулу д...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 5 марта 2016 г.

Впродовж дня до опівночі бойовики обстрілювали з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї укріплення сил АТО в районі н.п. Новгородське, Троїцьке, Луганське, Широкіно, Майорськ, Зайцеве та Новозванівка.

Снайпери російських терористів вели вогонь поблизу Пісків та Старогнатівки.

Напруженою залишається обстановка в районі Мар'їнки. Контрольний пункт в цьому районі обстріляв ворожий снайпер.

Найскладнішою обстановка була в районі Авдіївки. Бойовики вели вогонь в напрямку українських укріплень з мінометів поблизу позиції "Зеніт" на околиці Авдіївки. Також вогонь вівся зі сторони тимчасово окупованого Первомайська по Богуславському.

Поруч з Пісками, Опитним, Луганським, Новозванівкою та Троїцьким терористи обстрілювали українських бійців з гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Після опівночі активність бойовиків суттєво знизилась.

Нагадаємо, координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук повідомив, що бойовики готуються до організації "внутрішнього і міжнародного" авіасполучення.