ua en ru

У справі про вбивство Нємцова допитали губернатора Ярославської області

У справі про вбивство Нємцова допитали губернатора Ярославської області Губернатор Ярославської обл., РФ Сергій Ястребов

У справі про вбивство російського політика Бориса Нємцова був допитаний губернатор Ярославської області Росії Сергій Ястребов. Про це повідомив російський опозиціонер Ілля Яшин на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, запитання слідчих "стосувалися діяльності Нємцова в обласному парламенті та його критики на адресу губернатора".

"Зокрема, Нємцов виявив у дочки Ястребова, що працює скромним менеджером, елітну квартиру в Москві і цілий автопарк іномарок, вартість яких перевищує річний дохід губернатора", - зазначив Яшин.

Опозиціонер додав, що був допитаний також заступник ярославського губернатора Олександр Сенін, який пішов з поста в минулому році після корупційного скандалу.

"Нємцов звинуватив чиновника у конфлікті інтересів при закупівлі медикаментів, які поставляла фірма його дружини", - уточнив Яшин.

Выяснил сегодня некоторые подробности расследования убийства Бориса Немцова. Оказывается, следователи провели допрос губ...

Posted by Илья Яшин on 3 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, Борис Нємцов був убитий в ніч на 28 лютого на Великому Москворецком мосту, коли повертався додому разом зі своєю супутницею - українкою Ганною Дурицької. Кілер вистрілив у нього кілька разів, а потім зник з місця злочину на автомобілі. Від отриманих поранень Нємцов помер на місці. Потерпілими у справі про вбивство політика були визнані четверо його дітей.

Відзначимо, що головний фігурант справи про вбивство Бориса Нємцова Заур Дадаєв пояснив свої свідчення про вбивство Нємцова загрозою смерті.