ua en ru

У справі про завдання збитків "Зерновій корпорації" арештовано трьох підозрюваних, - НАБУ

У справі про завдання збитків "Зерновій корпорації" арештовано трьох підозрюваних, - НАБУ Фото: НАБУ

В якості альтернативи тримання під вартою підозрюваним обрані пропоновані розміри застав

Солом’янський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою трьом підозрюваним у завданні збитків ПАТ "Державна продовольча зернова корпорація України" (ДПЗКУ). Про це йдеться у повідомленні прес-служби Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) у Facebook.

"26-27 cічня Солом’янський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави трьом підозрюваним у завданні збитків ПАТ "Державна продовольча зернова корпорація", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, в якості альтернативи тримання під вартою екс-головному раднику голови правління ДПЗКУ обрана застава у розмірі 60 млн гривень, екс-начальнику інформаційно-аналітичного управління - 40 млн гривень, представнику міжнародного зернотрейдера - в розмірі 5 млн гривень.

ТРЬОМ ПІДОЗРЮВАНИМ У СПРАВІ ЗАВДАННЯ ЗБИТКІВ ДПЗКУ ОБРАНО ЗАПОБІЖНИЙ ЗАХІД 26-27 cічня Солом’янський районний суд міста ...

Опубліковано НАБУ 27 січня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАБУ оголосило про підозру затриманим у справі про махінації в "Зерновій корпорації".