ua en ru

Справа Труханова: суд продовжив меру Одеси заборону на виїзд за кордон

Справа Труханова: суд продовжив меру Одеси заборону на виїзд за кордон Фото: Геннадій Труханов (фото з відкритих джерел)

Заборона подовжено на два місяці

Солом'янський районний суд Києва ще на два місяці продовжив меру Одеси Геннадію Труханову заборону виїзду за кордон. Про це в коментарі РБК-Україна розповів прокурор САП Валентин Мусіяка.

"Був заборона на виїзд за межі міста Одеса без дозволу. Його продовжили. Обов'язок здати закордонні паспорти також продовжена. Обов'язки продовжено ще на 2 місяці", - повідомив він.

Нагадаємо, Солом'янський суд Києва наклав арешт на 185 млн гривень, отриманих ТОВ "Еліт Девелопмент" за продаж будівлі збанкрутілого заводу "Краян" Одеській міській раді під приміщення нової мерії.

Згідно з рішенням суду від 13 березня, кошти передані в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА).

При цьому Апеляційний суд Києва відхилив скаргу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) і залишив мера Одеси Геннадія Труханова на посаді.