ua en ru

Справа сина Авакова знаходиться на завершальній стадії, - Ситник

Справа сина Авакова знаходиться на завершальній стадії, - Ситник Фото: Олександр Аваков (УНІАН)

Ситник вважає передачу справи сина Авакова в суд питанням кількох тижнів

Справа сина міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова - Олександра знаходиться на завершальній стадії. Про це заявив глава Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник в інтерв'ю "Українським новинам".

"Точні терміни не скажу, але справа перебуває на завершальній стадії. Питання декількох тижнів", - сказав Ситник, відповідаючи на питання про те, коли справа сина Авакова буде передана в суд.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Апеляційний суд Києва переніс засідання по справі сина глави Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова - Олександра на арешт майна на 19 грудня.

Відзначимо, 1 листопада 2017 року Солом'янський районний суд Києва обрав запобіжний захід синові глави Міністерства внутрішніх справ Олександру Авакову, колишньому заступнику глави МВС Сергію Чеботарю та представнику фірми-переможця тендеру з постачання рюкзаків Володимиру Литвину у вигляді особистого зобов'язання. Крім того, суд зобов'язав сина Авакова здати закордонний паспорт, носити електронний браслет, а також прибути в правоохоронні органи з першої необхідності. Зазначимо, Олександр Аваков, а також Сергій Чеботар і Володимир Литвин підозрюються у розтраті 14 млн гривень при закупівлі рюкзаків для Нацгвардії.