ua en ru

Справа Сущенка: адвокат розповів про докази невинуватості політв'язня

Справа Сущенка: адвокат розповів про докази невинуватості політв'язня Фото: Роман Сущенко і Марк Фейгін (UATV Channel youtube)

Суду в Москві надали докази невинуватості незаконно аррестованого українського журналіста

Під час засідання Московського міського суду, яке проходило в закритому режимі, у справі українського журналіста Романа Сущенка, незаконно затриманого в Росії, адвокатом були в повному обсязі представлені докази його невинності. Про це повідомив громадський захисник Сущенко Марк Фейгін, передає "Укрінформ".

"На засіданні суду 27 квітня захист в повному обсязі представила письмові докази невинності Сущенко. Це свідчення, протоколи, інші матеріали. У числі іншого - характеристика Романа Сущенка про його трудову біографію і рід занять. У цьому сенсі порядок вичерпана. Вважаю, представлені докази в сумі доводять невинність Романа Володимировича ", - сказав Фейгін.

Він також уточнив, що, на його думку, головний свідок звинувачення у даній справі відводить провину від себе шляхом висунення звинувачень на адресу Сущенко.

Нагадаємо, дебати сторін на суді у справі українського журналіста Романа Сущенка призначені на 28 травня.

Додамо, раніше повідомлялося, що Фейгін після позбавлення статусу адвоката захищатиме Сущенка в іншому статусі. Український журналіст в суді заявив клопотання про допуск Фейгіна до справи як представника в Європейському суді з прав людини.