ua en ru

Справу керівника "Азовмашу" за невиплату зарплати направили до суду

Справу керівника "Азовмашу" за невиплату зарплати направили до суду Фото% "Азовмаш"

Суд наклав арешт на рахунки "Азовмаша"

Маріупольська місцева прокуратура завершила досудове розслідування у справі керівника ПАТ "Азовмаш" про невиплату зарплати. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

На даний момент обвинувальний акт затверджено і направлено до суду.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що підозрюваний, виконуючи організаційно-розпорядчі та адміністративно-господарські функції, будучи керівником підприємства та посадовою особою, зобов'язаний дотримуватися вимог чинного законодавства України, яка передбачає право громадян на своєчасне отримання заробітної плати за працю Але з лютого по липень 2016 безпідставно, умисно не виплатив заробітну плату 83 працівникам підприємства на загальну суму 2,5 млн гривень", - повідомляє начальник Кальмиусского відділу Маріупольського місцевої прокуратури №2 Євген Дагли.

Також повідомляється, що суд виніс постанову про накладення арешту на рахунки підприємства шляхом заборони будь-яких видаткових операцій за рахунками, за винятком виплати заробітної плати та обов'язкових платежів до державного бюджету по сплаті податків і зборів.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що прокуратура звинувачує главу НАК "Нафтогаз України" Андрія Коболєва у завищенні боргу "Укрнафти" в два рази.