ua en ru

Справа Онищенка: НАБУ закликало народних депутатів і Генпрокуратуру утриматися від спекуляцій

Справа Онищенка: НАБУ закликало народних депутатів і Генпрокуратуру утриматися від спекуляцій Фото: НАБУ (nabu.gov.ua)

У НАБУ просять звертатися за роз'ясненнями безпосередньо в бюро

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) закликало народних депутатів і Генеральну прокуратуру України (ГПУ) утриматися від спекуляцій у справі нардепа Олександра Онищенка. Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

"НАБУ закликає шановних народних депутатів і шановних колег з Генеральної прокуратури утриматися від спекуляцій і у разі надходження будь-то "дзвіночків" звертатися за роз'ясненнями безпосередньо до НАБУ", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, заяви ГПУ про те, що НАБУ "підіграє" екс-президенту України Віктору Януковичу і намагається отримати "засекречене рішення суду" на його користь "безглузді".

У НАБУ підкреслили, що фрагменти зазначеного вироку суду були опубліковані в засобах масової інформації і до цих пір доступні для перегляду громадськості і зацікавлених осіб, тому "секретність" перебільшена.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву ГПУ, що оцінку діям НАБУ щодо допитів керівництва ПАТ "Ощадбанк" має надати Спеціалізована антикорупційна прокуратура.