ua en ru

Справу Насірова мають намір розслідувати за 2 місяці, - Холодницький

Справу Насірова мають намір розслідувати за 2 місяці, - Холодницький Фото: голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький

По справі Насірова заборонили розголошення будь-яких подробиць досудового слідства

Кримінальну справу проти голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова мають намір розслідувати протягом двох місяців з моменту повідомлення про підозру. Про це повідомив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, передає "112 Україна".

"У органів слідства є два місяці, щоб завершити слідство. На нараді, яка передувала всім цим подіям, пообіцяли, що вони протягом тих двох місяців його завершать", - повідомив Холодницький.

Він також підкреслив, що наклав заборону на розголошення будь-яких подробиць досудового розслідування

"Я проти розслідування в прямому ефірі. Коли буде клопотання про обрання запобіжного заходу або відсторонення від посади, буде повідомлення додатково", - додав Холодницький.

Нагадаємо, напередодні правоохоронці НАБУ і САП затримали Романа Насірова в столичній клініці "Феофанія". Його підозрюють у зловживанні службовим становищем при реструктуризації податкових боргів афілійованих з нардепом Олександром Онищенком компаній.