ua en ru

Справа Гужви: головреду Страни.uа вручили підозру та проводять обшук у нього вдома

Справа Гужви: головреду Страни.uа вручили підозру та проводять обшук у нього вдома Фото: Ігор Гужва (УНІАН)

Правоохоронці прийшли з обшуком додому до Гужви

У будинку затриманого у справі про вимагання головного редактора "Страна.uа" Ігоря Гужви проводиться обшук. Про це у Facebook повідомила його заступник Світлана Крюкова.

"У нас весело. У Ігоря Гужви вдома обшук. Знайшли візитки і 20 рублів - все, зрада. До речі, Гужві вручили" підозру". За нею - він особисто погрожував Лінько, з яким той жодного разу не бачився. Так буває? Все буває в перший раз ", - повідомила Крюкова.

Как ваши дела? У нас весело. У игорь гужва дома обыск. Нашли визитки и 20 рублей - все, зрада. Кстати, Гужве вручили "п...

Опубліковано Svetlana Kryukova 23 червня 2017 р.


Нагадаємо, раніше Генпрокуратура оприлюднила оперативне відео у справі Гужви. За даними ГПУ, на відео зафіксовано посередника, який згодом отримає мічені гроші. Слідство стверджує, що посередник занесе їх в кабінет Гужви перед приходом оперативних працівників. Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що сторона звинувачення вимагатиме арешту Гужви. У той же час він зазначив, що затримання головного редактора інтернет-видання і обшук його офісу не є порушенням свободи слова.