ua en ru

Делегація ПАРЄ зі спостереження за виборами Ради працюватиме в Україні з 24 по 28 жовтня

Делегація Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) зі спостереження за ходом дострокових виборів Верховної Ради України буде працювати в Україні з 24 по 28 жовтня 2014 р.

Делегація Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) зі спостереження за ходом дострокових виборів Верховної Ради України буде працювати в Україні з 24 по 28 жовтня 2014 р. Про це повідомляє прес-служба ПАРЄ.

Делегація, що складається з 36 чоловік, буде працювати під керівництвом представника Великобританії Крістофера Чоупа.

Очікується, що в ході перебування в Україні делегація зустрітися з лідерами і представниками місцевих політичних партій, що беруть участь у виборах, а також із членами виборчих комісій, представниками ЗМІ та неурядовими організаціями напередодні виборів.

Крім того повідомляється, що правову підтримку делегації в ході візиту буде надавати член Венеціанської комісії.

Зазначимо, 7-8 жовтня делегація ПАРЄ у складі семи чоловік вже відвідувала Україну для оцінки перебігу виборчої кампанії та політичного клімату напередодні дострокових виборів Верховної Ради України.

За підсумками свого візиту делегація зазначила, що, незважаючи на збройний конфлікт, загальна атмосфера в ході виборчої кампанії напередодні дострокових парламентських виборів є сприятливою.

Нагадаємо, дострокові парламентські вибори в Україні відбудуться найближчої неділі, 26 жовтня 2014 р.