ua en ru

Делегація Європейської народної партії відвідає Києв 23-25 липня

Делегація Європейської народної партії на чолі з головою комітету з міжнародних справ Європейського парламенту відвідає Києві 23-25 липня 2014 р.

Делегація Європейської народної партії на чолі з головою комітету з міжнародних справ Європейського парламенту Ельмаром Броком відвідає Київ 23-25 липня 2014 р. Про це повідомила прес-служба Президента України.

Згідно з повідомленням, Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з німецьким євродепутатом Ельмаром Броком, в ході якої тел привітав його з переобранням на посаду голови Комітету з міжнародних справ Європейського парламенту.
Порошенко висловив сподівання на те, що переобрання Брока посилить міжнародні зусилля ЄС задля миру та демократії, а також сприятиме розвитку відносин між Україною та ЄС.

"Сторони домовились про подальшу координацію зусиль, зокрема Президент України погодився особисто прийняти Ельмара Брока та делегацію Європейської народної партії в Києві, візит якої планується на 23-25 липня", - йдется у повідомленні.

Крім того, Президент поінформував Брока про ситуацію на Донбасі, зокрема про триваючу агресію з боку незаконних збройних формувань у великих містах - Донецьку та Луганську.

"Порошенко висловив занепокоєння щодо випадків тиску на директорів шахт та керівників промислових підприємств, яких змушують надавати фінансову підтримку та примусово мобілізовувати працівників у загони терористів", - йдеться у повідомленні.