ua en ru

У справі Охендовського зібрані ще не всі докази, - Холодницький

У справі Охендовського зібрані ще не всі докази, - Холодницький Фото: Назар Холодницький (РБК-Україна)

Очільник САП заявив, що тільки-но будуть зібрані всі докази - справу направлять до суду

Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що у справі голови Центральної виборчої комісії (ЦВК) Михайла Охендовського зібрані ще не всі докази. Про це він сказав в інтерв’ю виданню "Голос України".

"По Охендовському слідство зупинено; детективи ініціювали міжнародне доручення, бо ще не всі докази зібрані, щоб направляти до суду. Хоча знову-таки була озвучена думка, що всі зібрані. Тоді навіщо давати міжнародне доручення, якщо це так? Тому я спростовую цю інформацію, що всі докази зібрані. Тільки-но буде все зібрано - справу буде направлено до суду", - підкреслив голова САП.

Нагадаємо, директор НАБУ Артем Ситник на початку липня заявив, що детективи Національного антикорупційного бюро вважають, що у справі стосовно голови Центральної виборчої комісії (ЦВК) Михайла Охендовського є достатньо доказів для передачі його до суду.

"На думку детективів антикорупційного бюро, на мою думку, справа щодо Центральної виборчої комісії достатньо доказів для передачі до суду для розгляду по суті", - розповів Ситник.