ua en ru

У "справі Автомайдану" лишилося знайти і допитати 15 потерпілих, - адвокат

У "справі Автомайдану" лишилося знайти і допитати 15 потерпілих, - адвокат Фото: автомайданівці біля Межигір'я

Справа вже практично готова для передачі в суд

Зараз "справа Автомайдану" (щодо поїздки до Межигір'я 29 грудня 2013 року) вже готова для передачі в суд, прокуратурі залишилося лише знайти та допитати 15 потерпілих. Про це повідомив адвокат Небесної сотні та "автомайданівець" Роман Маселко у своєму Facebook.

"Зараз велика, справді належно розслідувана справа з 24 обвинуваченими, включаючи усе колишнє керівництво ДАІ Києва (Курінний, Опанасенко, Тищенко) вже готова для передачі в суд. Є лише одна проблема - прокуратура не може знайти .... потерпілих", - написав він у соцмережі.

Вчора пів дня шукав окремих потерпілих по справі поїздки до Межигіря 29.12.13 р. Два роки тому, прокуратура почала мас...

Опубліковано Roman Maselko 23 жовтня 2016 р.

За його словами, знайти потерпілих вдалось небагатьох, "залишилось 15, яких треба допитати". Крім того, як розповів Маселко, "прокуратура явно недопрацювала, деяких по декілька раз допитувала без особливої необхідності".

"Попереду ще судовий процес, який теж потребуватиме уваги і часу. Закликаю усіх учасників цієї справи, особливо потерпілих, не ігнорувати її та знайти можливість довести правоохоронцям, що ера їх повної безкарності минула", - звернувся правозахисник.

Нагадаємо, нещодавно ГПУ у межах досудового розслідування у кримінальному провадженні винесла повідомлення про підозру екс-начальнику Управління Державтоінспекції ГУ МВС у Києві Анатолію Курінному.