ua en ru

Деканоїдзе: Паскал напише рапорт про звільнення з Нацполіції

Деканоїдзе: Паскал напише рапорт про звільнення з Нацполіції Фото: Хатія Деканоїдзе

Паскал подасть у відставку

Заступник голови Національної поліції України Василь Паскал найближчим часом напише рапорт на звільнення. Про це в ефірі програми "ТСН. Тиждень" заявила керівник Нацполіції Хатія Деканоїдзе.

"Я тільки що повернулася з Ужгорода. Ми розминулися з паном Паскалом. Ми розмовляли протягом півгодини. У пана Паскала така позиція: не дивлячись на те, що він вважає, що немає достатніх фактів, доказів, він напише рапорт про звільнення з Національної поліції України", - заявив Деканоїдзе.

Деканоїдзе зазначила, що це рішення правильне. "Ми дуже багато розмовляли і пан Паскал, напевно, скаже більше, і він прийняв рішення написати рапорт про звільнення. Я думаю, що його досвід дуже важливий, він скаже більше. Він працював дуже багато. Але думаю, що рішення правильне", - сказала вона.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що Василь Паскал не буде звільнений.

За даними ЗМІ, під час подій на Евромайдане Паскал очолював групу міліціонерів, які влаштовували переслідування майданівців, катували і знущалися над учасниками мирних акцій. Також Паскаль приписують переслідування учасників студентського Майдану.