ua en ru

Деканоідзе призначила службове розслідування через стрілянину у Тернопільській області

Деканоідзе призначила службове розслідування через стрілянину у Тернопільській області Фото: Хатія Деканоідзе прокоментувала стрілянину у Тернопільській області

Деканоідзе назвала трагедію "чорним днем для української поліції"

Голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе призначила службове розслідування через стрілянину у Тернопільській області, в результаті якої загинули двоє поліцейських та одна місцева мешканка, а також було поранено одного представника правоохоронних органів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Деканоідзе назвала стрілянину у Тернопільській області "чорним днем для української поліції".


"Це трагедія не лише для мене, але й для усієї Національної поліції. Це трагедія для кожного поліцейського. Ми втратили прекрасних молодих бійців. На жаль, ситуація, яка виникла на ґрунті ревнощів, призвела до біди. Не врятували бійців ні каски, ні бронежилети. Я сумую разом з родинами. Це горе, яке ми виправити не можемо. Але такою є професія поліцейського. Вони віддали життя під час виконання службових обов’язків", - зазначила вона.

Крім того, Деканоідзе пообіцяла всіляко підтримувати родини загиблих правоохоронців, а також призначила службове розслідування щодо ситуації, яка виникла у Борщівському районі. Відповідно до нього буде дана оцінка діям правоохоронців та керівників поліції Тернопільської області під час знешкодження вбивці, який розпочав стрілянину у Тернопільській області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що справу про стрілянину в Тернопільській області буде контролювати Деканоїдзе особисто.