ua en ru

У Дебальцеве військовий РФ на смерть збив цивільного та втік, - розвідка

У Дебальцеве військовий РФ на смерть збив цивільного та втік, - розвідка Фото: бойовик ДНР (youtube.com/Ruptly TV)

Командування РФ на Донбасі підвищило рівень повноважень командирів "армійський корпусів"

В окупованому Дебальцевому (Донецька область) військовослужбовець Російської Федерації (РФ) на смерть збив цивільного та втік. Про це з посиланням на данні розвідки на брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

За даними розвідки, командування РФ на Донбасі підвищило рівень повноважень командирів "армійський корпусів" ЗС РФ щодо "вирішення проблем", пов’язаних зі зростанням кількості злочинів на окупованому Донбасі, вчинених військовими РФ.

Зокрема, командирам АК дозволено самостійно визначати доцільність та рівень співробітництва з "місцевими правоохоронними органами".

"Зазначеним нововведенням вже скористався командир 7 окремої мотострілецької бригади 2 АК (окуповане м. Брянка), який своїм рішенням обмежив місцевим "правоохоронцям" можливість розслідувати обставини скоєння його підлеглим у районі н.п. Дебальцеве дорожньо-транспортної пригоди із загибеллю цивільної особи і втечі з місця події російського військовослужбовця", - повідомив представник Міноборони.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчора на Донбасі обійшлося без втрат у лавах операції об'єднаних сил. Крім того, зазначалося, що з опівночі 29 серпня на Донбасі розпочалося "шкільне перемир'я", проте бойовики одразу ж зірвали його.