ua en ru

Тиску при голосуванні по Клюєву в регламентному комітеті не було, - нардеп

Тиску при голосуванні по Клюєву в регламентному комітеті не було, - нардеп Фото: Павло Кишкар

Кишкар запевнив у чистоті процесу зі зняття недоторканності

Тиску при голосуванні щодо зняття недоторканності з народного депутата Сергія Клюєва і рішення притягнути його до кримінальної відповідальності в регламентному комітеті Верховної Ради не було. Про це в ході виступу в парламенті повідомив народний депутат із фракції "Самопоміч", член регламентного комітету ВР Павло Кишкар, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я підтверджую, що жодного тиску на нас не було, на жодного члена комітету тиску не було, але говорити публічно на камери, до журналістів, пану Володимиру Павловичу (перший заступник генпрокурора Гузир, - ред.), мені особисто, що я мушу голосувати, я забороняю Вам так говорити народному депутату. Я сам визначуся, у мене достатньо внутрішньої свободи для того, щоб прийняти рішення і голосувати. Я очікую від вас (незрозуміло, щоправда, від кого?), як від чоловіка, вибачень", - зазначив Кишкар.

Нагадаємо, вчора регламентний комітет рекомендував Раді зняти недоторканність із Клюєва.

Сьогодні ВР зняла недоторканність з нардепа Сергія Клюєва і дозволила притягнути його до кримінальної відповідальності. За відповідне рішення проголосували 287 нардепів при 226 мінімально необхідних.