ua en ru

Сторони не домовилися про місце та дату проведення бою Усик - Гассиев

Сторони не домовилися про місце та дату проведення бою Усик - Гассиев Фото: Усик - Гассієв (worldboxingsuperseries.com)

Прес-конференцію, призначену на 24 травня, скасували

Сторони не змогли домовитися щодо дати і місця проведення фінального бою Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) між українцем Олександром Усиком (14-0, 11 КО) та росіянином Муратом Гассієвим (26-0, 19 КО). Прес-конференція, яка була намічена на 24 травня, де цю інформацію повинні були оприлюднити, скасована, повідомляє офіційний сайт Федерації боксу Росії.

Зазначається, що напередодні відбулися непрості переговори між представниками Федерації боксу Росії, промоутерською компанією росіянина Ural Boxing Promotions, а також організаторами WBSS. Рішення щодо місця та часу проведення бою ухвалено не було.

Переговори між сторонами продовжаться наступного тижня. Про дату і місце проведення фіналу WBSS організатори планують оголосити найближчим часом після того, як сторони прийдуть до фінальної угоди.

Промоутер Усика Олександр Красюк зазначив, що сторона українця не веде ніяких переговорів щодо організації фінального бою, а тільки чекає рішення організаторів.

"У нас з ним не було ніколи і ніяких переговорів. Всі переговори про участь у Всесвітній боксерській суперсерії ми завершили рік тому підписанням контракту. Ним ми і керуємося. Все, що ми чекаємо: оголошення дати і місця фінального бою. Точності в цьому питанні все ще немає, тому чекаємо інформації від керівництва WBSS", - цитує Красюка ua.tribuna.com.

Напередодні Усик прибув у Лондон на прес-конференцію, де повинні були оголосити дату і місце бою.

Нагадаємо, бій Усик - Гассієв повинен був відбутися 11 травня в Джидді (Саудівська Аравія), але був перенесений через травму українця.

Російська сторона заявила про намір провести поєдинок на своїй території. Український чемпіон категорично спростував такий варіант розвитку подій.

Переможець бою Усик-Гассієв стане володарем п'яти чемпіонських поясів у важкій вазі (WBA, WBC, WBO, IBF і за версією The Ring), трофея Мухаммеда Алі і чека на 10 мільйонів доларів призових.