ua en ru

У Дарницькому районі Києва сталася пожежа на ринку

У Дарницькому районі Києва сталася пожежа на ринку Фото: гасіння пожежі (dsns.gov.ua)

Інцидент стався на вул. Декабристів, 5

В понеділок вранці в Дарницькому районі Києва сталася пожежа на ринку. Про це повідомляється на сайті Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"3 липня в 10:47 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України в м. Києві надійшло повідомлення про пожежу в торговому ряду металевих павільйонів на вул. Декабристів, 5, які знаходяться в Дарницькому районі столиці", - йдеться в повідомленні.

За 6 хвилин пожежники прибули на місце виклику. Як стало відомо, пожежа виникла в одному павільйоні по продажу дитячого взуття, потім вогонь перекинувся на павільйон по продажу косметичних товарів і павільйон-кафе.

altalt

Фото: пожежа в павільйонах (ДСНС)

В 11:08 пожежа була локалізована, а о 11:13 - ліквідовано. Травмованих і загиблих немає. До ліквідації пожежі було залучено близько 20 чоловік особового складу та 4 одиниць основної та спеціальної пожарноспасательной техніки.

Нагадаємо, будівля Центрального гастроному на Хрещатику, яка нещодавно горіла, вимагають повернути у державну власність.

"Власником спаленого будівлі Центрального гастроному на вулиці Хрещатик, 40/1 у Києві, судячи за повідомленнями ЗМІ, є зять екс-мера столиці Леоніда Черновецького В'ячеслав Супруненко. Останній також є власником багатьох приватизованих об'єктів, у тому числі - і на Хрещатику. Законність придбання власності викликає сумнів у фахівців, а сам Супруненко раніше розшукувався Інтерполом за розбійний напад у справі з майновими махінаціями", - йдеться в тексті петиції.