ua en ru

Данилюк подав апеляцію на рішення Печерського суду

Данилюк подав апеляцію на рішення Печерського суду Фото: Данилюк оскаржив рішення суду (льгюпщмюгф)

Розгляд скарги призначено на 7 серпня

Міністр фінансів Олександр Данилюк подав апеляційну скаргу на рішення Печерського районного суду про проведення Державної фіскальної службою податкової перевірки стосовно нього. Про це Данилюк написав на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, розгляд апеляції призначено на 7 серпня.

"Буду домагатися скасування незаконних рішень вже прийнятих стосовно мене і протистояти будь-яким можливим незаконним діям у майбутньому. Розгляд апеляційної скарги, яку ми вже подали, призначено на 7 серпня, понеділок", - написав міністр.

Данилюк також заявив, що буде сам офіційно просити ДФС невідкладно провести перевірку щодо повноти сплати ним податків згідно із законами України.

Крім того, міністр має намір також звернутися в Національне агентство з питань запобігання корупції невідкладно оприлюднити результати проведеної перевірки, а у разі неготовності результатів у найкоротші терміни завершити її.

Щодо справи ГПУ та звинувачень в нібито ухиленні від сплати податків: 1. Головний принцип демократичної держави – верхо...

Опубліковано Олександром Данилюком / Oleksandr Danyliuk 3 серпня 2017 р.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура підозрює міністра фінансів України Олександра Данилюка в ухиленні від сплати податків.

Рішенням Печерського районного суду від 18 липня ДФС зобов'язали провести податкову перевірку щодо міністра.