ua en ru

Данилюк припускає відкриття проти нього кримінальної справи

Данилюк припускає відкриття проти нього кримінальної справи Фото: Данилюк не виключає кримінального переслідування стосовно нього (КМУ)

Міністр назвав відповідь ДФС некомпетентною і заангажованою

Міністр фінансів України Олександр Данилюк припускає відкриття проти нього кримінального провадження у зв'язку з проведенням податкової перевірки його майнового і фінансового стану. Про це міністр написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами Данилюка, 22 листопада він отримав негативну відповідь на свої заперечення щодо зазначеної перевірки з податкової інспекції Києва.

"Позавчора отримав негативну відповідь від Київської ДФС на мої заперечення щодо акту податкової перевірки. Це означає, що найближчим часом отримаю ППР (податкове повідомлення-рішення) - прямий шлях до кримінальної справи і можливість для моїх опонентів зробити ще одну атаку і облити мене брудом", - написав глава Мінфіну.

Він заявив, що відповідь ДФС є "некомпетентною" та "заангажованою".

Репресивна система знову задіяна... Позавчора отримав негативну відповідь від Київської ДФС на мої заперечення щодо акт...

Опубліковано Олександром Данилюком / Oleksandr Danyliuk 24 листопад 2017 р.

Нагадаємо, захист міністра фінансів Олександра Данилюка подав у Державну фіскальну службу заперечення щодо результатів проведеної службою податкової перевірки їх підзахисного.