ua en ru

У Данії у обвинуваченого у вбивстві журналістки знайшли відео зі стинанням жінці голови

У Данії у обвинуваченого у вбивстві журналістки знайшли відео зі стинанням жінці голови Фото: підводний човен "Наутілус" (uk.wikipedia.org nautilus)

Згідно відео журналістку піддавали тортурам

В Данії у обвинуваченого у вбивстві журналістки Кім Валль капітана підводного човна "Наутілус" знайшли відео зі стинанням жінці голови. Про це повідомляє BBC.

"На жорсткому диску Петера Мадсена, обвинуваченого у вбивстві шведської журналістки на борту підводного човна "Наутілус", знайшли відео зі стинанням жінці голови", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, Мадсен продовжує заперечувати вбивство і заявляє, що жорсткий диск не належить йому, і що все в лабораторії, де він працював, мали до нього доступ.

У свою чергу, прокурор Якоб Бух-Епсен заявив, що підозри або звинувачення про причетність чоловіка до вбивства Кім Валль тільки зміцнилися.

За його словами, серед кадрів, які слідство вважає реальними, видно, що жінку піддавали тортурам, обезголовили і спалили.

Так, розтин виявив ножові рани в районі геніталій і грудної клітини журналістки, які, як вважають, були нанесені під час або незабаром після її смерті. Наголошується, що точна причина смерті поки не встановлена. Арешт Мадсена продовжили ще на чотири місяці, поки триває слідство.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що знайдена поліцією в Данії обезголовлене тіло належить зниклої журналістці з Швеції Кім Валль, яка зникла після інциденту з затонулої підводного човна "Наутілус".