ua en ru

У Данії в ході пошуків зниклої журналістки виявили обезголовлене тіло

У Данії в ході пошуків зниклої журналістки виявили обезголовлене тіло Фото: підводний човен "Наутілус" (uk.wikipedia.org nautilus)

Власник підводного човна "Наутілус" заявляв, що поховав журналістку після нещасного випадку

Поліція Данії в ході пошуків журналістки зі Швеції Кім Валль, яка зникла після інциденту із затонулим підводним човном "Наутілус", виявила обезголовлене жіноче тіло, передає The Local.

За даними поліції, тіло може належати Валль. Крім того, уточнюється, що тіло загиблої було також без рук і ніг. Зазначимо, раніше датський винахідник і інженер Петер Мадсен повідомив у суді, що поховав журналістку в море після її загибелі на судні в результаті нещасного випадку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Данії зникла журналістка після інциденту з затонулим підводним човном. Відомо, що вона сіла на підводний човен "Наутілус" разом з її власником при підготовці матеріалу про судно.

Спочатку Мадсен заявляв, що висадив її на берег, після чого на підводному човні сталася аварія. Він також заперечував причетність до зникнення Валль, однак пізніше заявив, що вона загинула в результаті нещасного випадку. Затонулий підводний човен виявили 12 серпня.