ua en ru

Суд у справі сина нардепа Шуфрича відбудеться 30 серпня

Суд у справі сина нардепа Шуфрича відбудеться 30 серпня Фото: Нестор Шуфрич-молодший (скріншот відео Телеканал 1 + 1)

Шуфричу-молодшому загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі

Cуд щодо визначення запобіжного заходу синові народного депутата від "Опозиційного блоку" Нестора Шуфрича Нестора відбудеться завтра, 30 серпня. Про це повідомив народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

"Законом передбачена відповідальність за нанесення тяжких тілесних ушкоджень в результаті порушення водієм правил дорожнього руху у вигляді позбавлення волі від 3-х до 8 років позбавлення волі. Завтра відбудеться суд щодо визначення запобіжного заходу винуватцю ДТП", - написав Геращенко.

23 летнему Нестору Нестору Шуфричу сегодня, следователем Национальной полиции, будет предъявлено подозрение в нанесении ...

Опубліковано Антоном Геращенком 29 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше сьогодні київська поліція за погодженням з прокуратурою повідомила Шуфричу-молодшому про підозру у вчиненні ДТП.

Прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець заявила, що після оголошення про підозру Шуфричу-молодшому і його адвокату вручено клопотання про запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, яке буде направлено до Шевченківського райсуду столиці для прийняття рішення.