ua en ru

Covington & Burling LLP надасть результати аудиту у газовій справі проти Тимошенко

Компанія Covington & Burling LLP найближчим часом надасть результати незалежного аудиту у газовій справі, порушеній проти колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. Про це журналістам заявив її захисник народний депутат України Сергій Власенко, передає кореспондент РБК-Україна.
"Звіт у газовій справі не буде наданий до п'ятниці, але він буде наданий в найближчий час. Ми сподіваємося, що в п'ятницю не буде рішення (суду), і я думаю, що до оголошення рішення у справі дані аудиту Covington & Burling LLP, звичайно, будуть і ми намагатимемося залучити їх до матеріалів справи", - сказав Власенко.
На питання про те, чому компанія Covington & Burling LLP приступила до даних аудиту відносно справ, що стосуються використання кіотських грошей і закупівлі автомобілів Opel для потреб швидкої медичної допомоги, Власенко підкреслив, що на момент, коли Тимошенко і БЮТ замовляли проведення незалежного аудиту, газову справу відносно Тимошенко ще не було порушено.
Аргументуючи об'єктивність аудиту, народний депутат Григорій Немиря, що бере участь в прес-конференції, підкреслив, що репутація компанії Covington & Burling LLP визначається не тільки якістю послуг, але і, зокрема, тим фактом, що колишній старший партнер компанії Ерік Холдер зараз обіймає посаду генерального прокурора США.