ua en ru

Чубаров вважає, що перемога Джамали на Євробаченні наближає звільнення Криму

Чубаров вважає, що перемога Джамали на Євробаченні наближає звільнення Криму Фото: Чубаров вважає перемогу Джамали кроком до звільнення Криму

Глава Меджлісу привітав українців з перемогою Джамали на Євробаченні-2016

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров вважає, що перемога Джамали у пісенному конкурсі Євробачення-2016, який завершився у Стокгольмі 15 травня, це ще один крок до звільнення Криму. Про це він написав у Facebook.

"Иншаллаһ, в один з прекрасних днів ми обов'язково зберемося всі разом у вільному від російських окупантів Криму, в древньому і славному Бахчисараї! Сьогодні для цього дня зроблений ще один важливий крок!" - вважає Чубаров.


Він також привітав українців та їх друзів з перемогою співвітчизниці в пісенному конкурсі Євробачення-2016 і подякував всіх голосували за представницю України на Євробаченні, особливо виділивши голосували в окупованому Криму.

"Особлива вдячність за десятки і десятки тисяч голосів на підтримку ДЖАМАЛИ, спрямованих співвітчизниками з тимчасово окупованої Росією Криму", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, українська співачка Джамала з піснею "1944" зайняла перше місце на пісенному конкурсі Євробачення-2016, який завершився у Стокгольмі.