ua en ru

Чубаров закликав кримчан бойкотувати вибори 18 березня на півострові

Чубаров закликав кримчан бойкотувати вибори 18 березня на півострові Фото: Рефат Чубаров (vaadua.org)

Кожен, хто з'явитьсяна виборчій дільниці, виявиться вічним ізгоєм серед своїх земляків та одновірців

Кримчани всіх національностей повинні бойкотувати вибори президента Росії, які 18 березня вперше будуть проводитись на півострові. Про це заявив глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров на своїй сторінці в Facebook.

"Після акцій, подібних до сьогоднішньої, кожен з тих нечисленних співвітчизників, хто, виявивши слабкість або легкодухість, з'явиться 18 березня 2018 року на виборчій дільниці, виявиться вічним ізгоєм серед своїх земляків та одновірців. Абсолютний бойкот незаконних в окупованому Криму виборів, призначених на 18 березня 2018 року. 18 березня 2018 року - жодного кримського татарина, жодного етнічного українця, жодного патріота України - мешканця Криму, незалежно від національності, на незаконно відкритих виборчих дільницях незаконно призначених виборів президента Росії в тимчасово окупованому Криму!" - заявив він.

Як повідомляють "Крим.Реалії", 27 січня в Судаку російські силовики наскочили на засідання громадянської ініціативи "Кримська солідарність" з ОМОНом і автозаками.

"Зрозуміло, що російськими окупантами здійснена чергова акція залякування кримськотатарських активістів. З іншого боку, дуже яскрава і переконлива акція, яка у максимально доступній формі показує всім жителям Криму, як вести себе 18 березня 2018 року, на який окупанти призначили незаконні вибори президента Росії", - додав Чубаров.

Сьогодні російські окупанти здійснили абсолютне беззаконня по відношенню до кримських татар, присутніх р. в Судаку на...

Опубліковано Рефатом Чубаровим 27 січня 2018 р.

Нагадаємо, 26 січня Президія Верховного суду Росії не допустив опозиціонера Олексія Навального до виборів президента країни, які пройдуть в березні 2018 року.