ua en ru

Чорновіл напала на співробітників компанії та викрала документи, - "Надра Геоцентр"

Народний депутат Тетяна Чорновіл увірвалася до ТОВ "Надра Геоцентр" (належить народному депутату України Олександру Онищенку, - Ред.), яке розташоване в м. Миронівка Київської області, і викрала документи компанії. Про це заявили працівники "Надрагеоцентру" Євгенія Ізмайлова і Євгенія Гереханова.

За їх словами, нардеп поводила себе агресивно та неадекватно, вона била жінок та влаштувала погром у кабінеті. В результаті суперечки, повідомили працівниці компанії, Чорновіл вдалося взяти з робочого столу стопку з документами та втекла.

"Звичайний робочий понеділок, до нашого офісу вривається народний депутат Тетяна Чорновіл, починає кричати, нападає на нас, фактично викрадає документи. Поводить себе по-хуліганськи та психічно неврівноважено", - підкреслила Гериханова.

В свою чергу, Онищенко назвав поведінку Чорновіл спробою тиску на нього руками підлеглих Сергія Пашинського через гучну справу по нафтопродуктах бізнесмена Сергія Курченка.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що державному підприємству "Укртранснафтопродукт" (генеральний директор - Володимир Гаврилов) за рішенням Приморського суду м.Одеси було передано 115 тис. тонн нафтопродуктів, заарештованих в рамках кримінальної справи проти Курченка, вартістю не менше 1,5 млрд. грн. Нафтопродукти були реалізовані в якості некондиційного продукту за значно заниженою ціною і до держбюджету України потрапило не більше 10% від їх реальної вартості.

"Я неодноразово називав крадіжкою вивезення нафтопродуктів на 1,5 млрд грн. з Одеського НПЗ. Направляв до ГПУ депутатський запит з вимогою розібратися з цією справою , я фактично почав власне розслідування "щодо людей з найближчого оточення прем'єр-міністра", таких як Пашинський і його спільник Тищенко. Тому з їхнього боку і відбуваються такі абсурдні і безглузді дії. А вчинок Тетяни Чорновіл має ознаки неосудної людини. Хоча треба віддати їй належне - вона вміло відпрацьовує кошти, які платить їй Пашинський. Цікаво скільки цього разу вона отримала за розбійний напад на офіс компанії", - підкреслив Онищенко

В компанії повідомили ,що по факту побиття людей та крадіжки документів райуправлінням миронівської міліції порушено кримінальне провадження.

Газовидобувна компанія ТОВ "Надра Геоцентр" належить народному депутату України Олександру Онищенку ( Онищенко володіє 90% корпоративних прав компанії). "Надра Геоцентр" перереєстрована у місті Миронівка у грудні 2012 році, після обрання Онищенка нардепом - за його рішенням з ціллю наповнення місцевого бюджету.

Чорновіл напала на співробітників компанії та викрала документи, - "Надра Геоцентр"

Чорновіл напала на співробітників компанії та викрала документи, - "Надра Геоцентр"