ua en ru

Чистий збиток "Укрспецекспорту" у І кварталі зменшився на 45% - до 6 млн грн

Чистий збиток Державної компанії з експорту та імпорту продукції та послуг військового та спеціального призначення "Укрспецекспорт" за перший квартал 2011 р. зменшився на 45% у порівнянні до попереднього звітного періоду і склав 5 млн 999 тис. грн. Про це повідомляє держустанова "Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України" при Державній комісії з цінних паперів і фондового ринку (ДКЦПФР).
Чистий доход від реалізації продукції підприємства за І квартал становить 28 млн 700 тис.грн, валовий прибуток - 27 млн 166 тис. грн.
Нагадаємо, що чистий прибуток "Укрспецекспорту" в 2010 р. виріс в 7,4 рази - до 10 млн 26 тис. грн.
"Укрспецекспорт" здійснює зовнішньоекономічну діяльність у сфері експорту і імпорту продукції і послуг військового і спеціального призначення, а також товарів, що містять відомості, які представляють державну таємницю. У складі ДК "Укрспецекспорт" діють п'ять дочірніх підприємств: "Прогрес", "Укрінмаш", "Укроборонсервіс", "Спецтехноекспорт", "Промоборонекспорт". Компанія має в своєму розпорядженні представництво при Військово-морських силах України в Севастополі, а також зарубіжні представництва в Росії, Китаї, Мьянмі, Єгипті, Індії, Пакистані.