ua en ru

Чистий прибуток VimpelCom Ltd. за МСФЗ за 9 місяців 2013 р. знизився на 8% - до 1 млрд 236 млн дол

Чистий прибуток VimpelCom Ltd. за міжнародними стандартами фінансової звітності (МСФЗ) за 9 місяців 2013 р. порівняно з аналогічним періодом 2012 р. знизився на 8% - до 1 млрд 236 млн дол., повідомили в компанії.

Виручка оператора за звітний період досягла 16 млрд 994 млн дол., що на 1% менше, ніж роком раніше. Показник EBITDA знизився також на 1% - до 7 млрд 247 млн дол. Показник EBITDA margin у звітний період склав 42,6% проти 42,8% роком раніше. Показник EBIT збільшився на 3% - до 3 млрд 564 млн дол.

VimpelCom Ltd. - об'єднана телекомунікаційна компанія, утворена в результаті злиття російського оператора ВАТ "Вимпелком" і українського ЗАТ "Київстар". В даний час основними власниками VimpelCom є російська Altimo (управляє телекомунікаційними активами "Альфа-груп"), якій належить 47,9% голосуючих прав, і норвезька Telenor - 43% голосуючих прав. Компанії групи VimpelCom надають послуги зв'язку в Росії, в Україні, в Італії, Казахстані, Узбекистані, Таджикистані, Вірменії, Грузії, Киргизії, Камбоджі, Лаосі, Алжирі, Бангладеш, Пакистані, Бурунді, Зімбабве, Центрально-Африканській Республіці і Канаді під брендами Beeline, Kyivstar, djuice, Wind, Infostrada, Mobilink, Leo, banglalink, Telecel і Djezzy.