ua en ru

Чистий прибуток Motorola Solutions в III кварталі 2011 р. збільшився на 16% - до 128 млн дол

частки неконтролюючих акціонерів) у III кварталі 2011 р. виріс на 16% - до 128 млн дол. в порівнянні з прибутком на 110 млн дол. за III квартал 2010 р. Про це повідомляється в опублікованому сьогодні звіті компанії.
Виручка Motorola Solutions за підсумками кварталу, що завершився 1 жовтня, склала 2,11 млрд дол., що на 3% більше торішнього показника в 1,91 млрд дол. Прибуток від триваючих операцій склав 152 млн дол. - проти збитків роком раніше у 13 млн дол.
Компанія Motorola Solutions з'явилася на початку 2011 р. після реорганізації Motorola Inc., колись одного з лідерів телекомунікаційної індустрії. Колишня Motorola розділилася на дві незалежні компанії - Motorola Solutions і Motorola Mobility Holdings. Перша успадкувала від Motorola активи з фокусом на обслуговуванні комерційних замовників (виробництво сканерів штрих-кодів, приймачів, обладнання для бездротових мереж). Друга спеціалізується на споживчих комунікаційних пристроях. У серпні ц.р. інтернет-гігант Google оголосив про намір придбати Motorola Mobility за 12,5 млрд дол.