ua en ru

Чистий прибуток Cisco в І кв. 2013 ФР за US GAAP виріс на 18% - до 2,1 млрд дол

У першому кварталі 2013 фінансового року (завершився 27 жовтня) чистий обсяг продажів компанії Cisco збільшився на 6%, склавши 11,9 млрд дол., а чистий прибуток зріс на 18% до 2,1 млрд дол. (при розрахунку за принципами GAAP). При розрахунку без використання принципів GAAP чистий прибуток Cisco склав 2,6 млрд дол. Про це повідомляє прес-служба компанії.

За звітний період Cisco придбала ще три компанії: NDS Group Ltd. (провідний постачальник програмного забезпечення для відео і рішень для захисту контенту, що дозволяють операторам і медійним компаніям надійно і безпечно доставляти нові відеосервіси і монетизувати їх), vСider (займається розробкою технології накладення віртуальних мереж для створення безпечної інфраструктури центрів обробки даних) і ThinkSmart (розробляє програмне забезпечення для аналізу місцеположення абонентів за допомогою технології Wi-Fi).

Cisco Systems - найбільший в світі виробник мережевого устаткування, призначеного для обслуговування мереж видаленого доступу, сервісів безпеки, мереж зберігання даних, маршрутизації і комутації, а також для потреб комерційного ринку IР-комунікацій і корпоративного ринку. Заснована в 1984 р. В даний час в компанії працюють 63 тис. осіб.

Читайте також: Чистий прибуток Cisco Systems у 2012 фінроці збільшився на 24% - до 8,04 млрд дол