ua en ru

Число постраждалих від вибухів у Брюсселі збільшилася до 316 осіб

Число постраждалих від вибухів у Брюсселі збільшилася до 316 осіб Фото: кількість постраждалих від вибухів у Брюсселі збільшилася до 316 осіб

На даний момент у лікарнях перебуває 121 особа

Кількість постраждалих від вибухів у Брюсселі (Бельгія), які терористи скоїли 22 березня 2016 року, збільшилася до 316 осіб. Про це сьогодні, 24 березня 2016 року, повідомила міністр охорони здоров'я Бельгії Меггі де Блок, повідомляє місцеве видання Le Soir.

Згідно з останньою доповіддю, зробленою міністром, 121 потерпілий, який отримав поранення в результаті нападів 22 березня 2016 року в аеропорту Брюсселя в Завентеме і станції метро "Мальбек" у Брюсселі все ще знаходяться в лікарні.

Постраждалі розподілені по 48 бельгійських і двох французьких лікарнях.

Зокрема, 63 людини знаходяться у відділенні інтенсивної терапії.

Як повідомляється, рятувальні служби зафіксували у вівторок 316 поранених, які були залучені до нападу в Брюсселі.

"Вони були прийняті в 25 бельгійських університетах і регіональних лікарнях і центрах для опіків. Після надання першої медичної допомоги постраждалі були розподілені в регіональні лікарні і додаткові опікові центри", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті вибухів в Брюсселі, за офіційними даними, загинуло 32 особи і ще близько 270 були поранені.