ua en ru

Кількість постраждалих через тисняву на фіналі Ліги чемпіонів у Турині перевищила 1 тис. чоловік

Кількість постраждалих через тисняву на фіналі Ліги чемпіонів у Турині перевищила 1 тис. чоловік Фото: тиснява на фіналі Ліги чемпіонів у Турині

Як мінімум дві людини знаходяться в критичному стані

Кількість постраждалих через тисняву на фіналі Ліги чемпіонів у Турині (Італія) перевищила 1 тис. чоловік. Про це повідомляє видання Football Italia.

"Понад 1000 людей отримали поранення в тисняві під час фіналу Ліги чемпіонів минулої ночі. Одна жінка і чотирирічна дитина залишаються в критичному стані", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Італії в місті Турин у тисняві постраждали понад 600 уболівальників після закінчення матчу фіналу Ліги чемпіонів "Ювентус" - "Реал".

Зазначимо, інцидент стався на площі Сан-Карло, коли вболівальники дивилися матч на великому екрані. Після закінчення матчу натовп почав рухатися, а багато хто тікав в паніці через гуркіт. Неясно, що стало причиною паніки. Очевидець розповів, що один з "хлопчиків" запустив петарду і сказав, що це була бомба.

За іншою версією, впали перила сходів на підземній парковці. Люди подумали, що вибухнула бомба, і побігли, багато з них падали.