ua en ru

Кількість загиблих від ударів блискавок в Індії зросла до 35 осіб

Кількість загиблих від ударів блискавок в Індії зросла до 35 осіб Фото: блискавка (facebook.com/MNS.GOV.UA)

Щонайменше 17 людей були вбиті ударами блискавок в понеділок

Кількість загиблих від ударів блискавок в Індії зросла до 35 осіб за останні дві доби. Про це повідомляє Indian Express.

"Щонайменше 17 людей були вбиті блискавичним ударом по всьому штату в понеділок, в результаті чого число загиблих досягло 35 протягом останніх 48 годин", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, 6 смертей сталися в районах Самбалпур і Каттак. Щонайменше 3 людини були вбиті під час робіт на фермерських полях у Ататакар Каттак.

Крім того, в районі Самбалпура блискавка забрала життя 3 людей в Джаганнатхпрасаді, Кутасингхі і Баласингхі в районі Наклідеул. 14-річний хлопчик помер у Джинкиджарі, а 2 інших були вбиті в районах Андхаруа і Даулі близько Бхубанешвара. Також був убитий шкільний вчитель і фермер, який працював на рисовому полі.

Наголошується, що в Індії десятки людей постраждали в результаті ударів блискавок, проте деяких вже виписали з лікарень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті ударів блискавок в штаті Орісса (Індія) щонайменше загинули 14 осіб, ще шестеро постраждали.