ua en ru

Кількість загиблих у вантажівці на парковці в Техасі зросла до 10 осіб

Кількість загиблих у вантажівці на парковці в Техасі зросла до 10 осіб Фото: поліція США (flickr.com-Timo)

Всього 39 чоловік перебували в причепі-тягачі під час інциденту

Кількість загиблих у вантажівці при перевезенні в Сполучених Штатах Америки (США) мігрантів зросла до 10 осіб. Про це повідомляє ABC News.

"Кількість загиблих у вантажівці на парковці в Техасі, що перевозила мігрантів, зросла до 10 осіб", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, в цілому 39 чоловік, включаючи дітей, були витягнуті з задушливого причепа-тягача, припаркованого в ці вихідні. Так, 10 дорослих чоловіків померли, а 29 осіб потрапили до лікарні. За словами чиновників, більшість отримали тепловий удар і зневоднення.

Наголошується, що вантажівка була виявлена в неділю рано-вранці пожежниками і поліцейськими Сан-Антоніо після того, як працівник Walmart викликав їх, після того, як хтось з вантажівки пізно ввечері попросив у нього води.

В даний момент, водій транспортного засобу перебуває під вартою, йому незабаром буде пред'явлене обвинувачення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кількість загиблих у вантажівці на парковці у місті Сан-Антоніо (Техас) зросла до 9 осіб. Поліція затримала водія автомобіля - 60-річного Джеймса Метью Бредлі з Флориди. Найближчим часом на Бредлі чекає суд.