ua en ru

Кількість переміщених і розселених громадян України з початку АТО досягла 50,4 тис. осіб

Кількість переміщених і розселених громадян України станом на ранок 22 липня з початку антитерористичної операції (АТО) на Донбасі збільшився до 50 тис. 435 осіб.

Кількість переміщених і розселених громадян України станом на ранок 22 липня з початку антитерористичної операції (АТО) на Донбасі збільшився до 50 тис. 435 осіб. Про це йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДержНС).

"Загалом від початку антитерористичної операції з території Донецької та Луганської областей силами міжвідомчого координаційного штабу до інших регіонів України переміщено та розселено понад 50 тис. 435 громадян України. Серед відселених: дітей - 18 тис. 218, інвалідів та осіб похилого віку - 5 тис. 874", - йдеться в повідомленні.

За даними ДержНС, найбільше громадян на даний момент розмістилося у Києві, Київській, Запорізькій, Харківській, Одеській та Дніпропетровській областях.

Нагадаємо, станом на 19 липня кількість переміщених і розселених громадян України з території проведення АТО становила 48 тис. 487 осіб.