ua en ru

Кількість отруєних дітей у школі у Вінницькій області знову зросла

Кількість отруєних дітей у школі у Вінницькій області знову зросла Ілюстративне фото (stan.kz)

В лікарнях Вінницької області залишаються 38 постраждалих після отруєння

Кількість постраждалих дітей в результаті отруєння у Вінницькій області зросла до 37. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

У постраждалих діагноз - гострий гастроентероколіт. Крім дітей, у лікарні залишається ще один дорослий. Таким чином, в лікарнях Вінницької області залишаються 38 постраждалих після отруєння.

"Станом на 7 год. 18 вересня в інфекційному відділенні Козятинської ЦРЛ з попереднім діагнозом гострий гастроентероколіт залишаються госпіталізованими 38 осіб (з них 37 дітей), які вживали їжу в шкільній їдальні ЗОШ № 2 м. Козятин", - йдеться у повідомленні.

РБК-Україна раніше писало про 35 постраждалих дітей в результаті отруєння у школі у Вінницькій області. Крім того, повідомлялось, що поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 КК України, а саме порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням.

Нагадаємо, в Одеській області правоохоронці з'ясовують обставини отруєння учнів однієї із шкіл Суворовського району. В шкільній їдальні отруїлись 17 дітей. Зазначена подія поліцейські кваліфікували по 1 ч. ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних захворювань та масових отруєнь) Кримінального кодексу України.