ua en ru

Чиновникам Волинської ОДА вручили підозри у справі про розкрадання в зоні АТО, - Луценко

Чиновникам Волинської ОДА вручили підозри у справі про розкрадання в зоні АТО, - Луценко Фото: Юрій Луценко (facebook.com/gp.gov.ua)

Дії підозрюваних завдали збитків майже на 7 млн гривень

Двом чиновникам Волинської обласної державної адміністрації вручили підозри у справі про розкрадання при будівництві другої лінії оборони в зоні АТО на Донбасі. Про це у Facebook повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

"Сьогодні підозру отримали начальник управління капітального будівництва та начальник управління технічного нагляду Волинської ОДА, які були замовниками і контролювали хід будівництва інженерних фортифікаційних споруд на території Володарського району Донецької області", - повідомив Луценко.

За даними експертизи, ці чиновники і колишній керівник сектору М побудували окремі споруди десяти опорних пунктів, які не придатні для використання в бойовій обстановці і становлять небезпеку для життя і здоров'я військових. Дії підозрюваних завдали збитків майже на 7 млн гривень.

Після відвідування зони АТО в кінці вересня я визначив пріоритетом для військової прокуратури сил АТО покарання винних з...

Опубліковано Юрієм Луценком 17 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше НАБУ затримало чергового фігуранта справи про розкрадання на проекті "Стіна".