ua en ru

НАБУ затримало чергового фігуранта справи про розкрадання на проекті "Стіна"

НАБУ затримало чергового фігуранта справи про розкрадання на проекті "Стіна" Фото: НАБУ (nabu.gov.ua)

Наразі з затриманим проводяться слідчі дії

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) затримало чергового фігуранта справи про розкрадання на проекті "Стіна". Про це йдеться у повідомленні прес-служби НАБУ.

"15 листопада 2017 року детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури здійснили низку обшуків, за результатами яких затримали особу, ймовірно задіяну у корупційній схемі з заволодіння коштами державного бюджету України, виділеними для інженерно-технічного облаштування українсько-російського державного кордону, територій, прилеглих до зони проведення АТО в особливо великих розмірах - так званий проект "Стіна", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, затримана особа виступила пособником у заволодінні бюджетними коштами чиновниками Державної прикордонної служби України та керівниками підприємств-генпідрядників.

Наразі з затриманим фігурантом справи про розкрадання на проекті "Стіна" проводяться слідчі дії, вирішується питання повідомлення йому про підозру, а також обрання запобіжного заходу.

ЗАТРИМАНО ВОСЬМОГО УЧАСНИКА РОЗКРАДАННЯ КОШТІВ ПРОЕКТУ «СТІНА» 15 листопада 2017 року детективи Національного антикоруп...

Опубліковано НАБУ 16 листопад 2017 р.

Нагадаємо, на початку жовтня голова Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заявив, що не може назвати терміни закінчення розслідування за проектом "Стіна".