ua en ru

Чиновник Білого дому заявив про готовність стати "пітбулем" Трампа

Чиновник Білого дому заявив про готовність стати "пітбулем" Трампа Фото: Дональд Трамп (president.pl)

Помічник глави Білого дому Себастьян Гірка готовий до цієї ролі

Заступник помічника глави Білого дому Себастьян Гірка пояснив свої жорсткі заяви щодо роботи критикуючи президента США телеканалів готовністю стати "пітбулем" Дональда Трампа. Про це повідомляє Washington Examiner.

Зокрема помічникові Трампа Гірці було поставлено питання, чому він досить жорстко спілкувався з журналістами під час виступів на телеканалах MSNBC і CNN. На це чиновник заявив, що хтось повинен був відповісти ЗМІ.

"У нас є гарні розумні жінки, на кшталт, радника президента Келліенн Конуей. Є справжні професіонали типу Шона Спайсера. А хтось повинен бути пітбулем, і я готовий до цієї ролі", - заявив Гірка.

Чиновник також зазначив, що у CNN і MSNBC раніше була хороша репутація, однак тепер вони "відчувають певну кризу довіри".

Також Гірка заявив, що буде радий допомогти прокинутися тим ЗМІ, які повідомляють про допомогу Трампу на виборах із боку Росії, хоча ніяких доказів незаконної діяльності будь-кого з оточення нинішнього президента немає.

Цього тижня Гірка двічі побував на ефірах CNN та MSNBC, і щоразу його спілкування закінчувалося жорсткими висловлюваннями з боку заступника помічника глави Білого дому. Так, на CNN він заявив, що телеканал спеціально женеться за сенсаціями, щоб підняти рейтинги і дозволити заробити ще більше грошей своїм власникам і корпоративним спонсорам. При цьому Гірка кілька разів повторив, що CNN займається створенням фейкових новин.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп найняв ще одного адвоката для захисту своїх інтересів у зв'язку з імовірними контактами глави США з РФ.