ua en ru

Чотири українських арбітра призначені на матчі Ліги Європи

Чотири українських арбітра призначені на матчі Ліги Європи Фото: Анатолій Жабченко (ФФУ)

Серед них є скандальний Анатолій Жабченко

Четверо українських арбітрів отримали призначення на матчі Ліги Європи. Про це повідомляє офіційний сайт Комітету арбітрів Федерації футболу України.

Анатолій Жабченко буде працювати на першій зустрічі третього кваліфікаційного раунду між німецьким "Фрайбургом" і словенським "Домжале". Асистентами рефері будуть Олександр Войтюк та Сергій Беккер, четвертий арбітр - Олександр Дердо. Матч відбудеться на "Шварцвальд Штадіон". Початок о 22:05 за Києвом.

Також призначення на матч Ліги Європи отримав Євген Арановський. Він, разом з помічниками Олександром Корнійко і Володимиром Володіним, а також додатковим арбітром Ярославом Козик, буде працювати на зустрічі шведського "Остерсунді" і "Тола Еш" з Люксембурга. Зустріч пройде в Швеції. Початок о 20:00 за київським часом.

Призначення на матчі еврокуба отримали Сергій Бойко та Анатолій Абдула, але матчі, на яких вони будуть працювати, стануть відомі пізніше.

Нагадаємо, призначений головним арбітром на поєдинок Суперкубка України між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо" Анатолій Жабченко відмовився судити матч.